cerita ke tidak eyh..

woopsss…!!!.. maaf … aku tak sure sama ada aku nak marah atau aku nak suka atau aku biarkan saja…

dalam hidup ni… setiap orang mesti punya ada melaku kan kesilapan.. yang menyesal pon tak berguna… benda atau perkara dah terjadi pon..

jangan kata diri tu perfect sangat.. sampai tak buat apa2 kesilapan langsung..
dan jangan jugak bila sesuatu perkara tu nak lepas tangan tapi tunding jari pada orang lain…

aku pernah fikir nak jadi orang yang penting kan diri sendiri.. dan selalu nya aku akan gagal bab ni..
tapi aku tak kata aku ni baik lah sangat..

Advertisements

aku cukup tak suka..

perempuan pendek akal.. lepas tu bongkak.. tak fikir masa depan.. tak fikir perasaan orang lain.. tak pandai jaga maruah orang lain..

nampak kebaikan di luar.. orang simpati dengan nasib dan cerita yang di jaja.. tapi dalam hati angkuh dan keras .. yang konon2 nya tabah dengan segala liku2 kehidupan..

come on lah… aku pon perempuan .. !!..

aku cermin diri aku dulu.. sebelum aku nak memandai mandai sua cermin pada orang laen…

luahan rasa aku ja… nak sentap..!!!??.. up to korang lah…