cerita ke tidak eyh..

woopsss…!!!.. maaf … aku tak sure sama ada aku nak marah atau aku nak suka atau aku biarkan saja…

dalam hidup ni… setiap orang mesti punya ada melaku kan kesilapan.. yang menyesal pon tak berguna… benda atau perkara dah terjadi pon..

jangan kata diri tu perfect sangat.. sampai tak buat apa2 kesilapan langsung..
dan jangan jugak bila sesuatu perkara tu nak lepas tangan tapi tunding jari pada orang lain…

aku pernah fikir nak jadi orang yang penting kan diri sendiri.. dan selalu nya aku akan gagal bab ni..
tapi aku tak kata aku ni baik lah sangat..

Advertisements

2 thoughts on “cerita ke tidak eyh..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s